DANAVOX KFT.CÉGADATOK


Kapcsolat


1066 Budapest
Lovag utca 17.
+36 1 2680182
danavox.hu
Üzenetet írok
Bejelentkezek időpontra

Munkaidő


Csak hétköznap, munkanapokon
hétfő - csütörtök
8:00 - 17:00
péntek
8:00 - 14:00

Azonosítók


Cégjegyzékszám
01-09-365270
Adószám
11265382-2-42
Bankszámlaszám
10300002-13038442-00014903


RÓLUNK


Kik vagyunk


Vállalkozásunk a ReSound termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója és szakszervize. Fő tevékenységünk közé tartozik: hallásjavító eszközök gyártása, forgalmazása, fülillesztékek készítése, tartozékok forgalmazása, szakszerviz.

Nagykereskedőként együtt dolgozunk számos viszonteladó partnerrel, támogatói tevékenységet végzünk, szakmai továbbképzéseket szervezünk. Termékeinkkel országszerte találkozhatnak kórházak és rendelőintézetek audiológiai állomásain, valamint hallásgondozó szaküzletekben (lásd: Szaküzletek).

Munkatársaink szaktudása és az iparágban eltöltött hosszú évek tapasztalata, biztosíték partnereinknek arra, hogy a végfelhasználó a hallásvesztésének legjobban megfelelő készüléket kaphassa meg. Három napos szerviz szolgáltatásunk máig egyedülálló a hallókészülék piacon.

Danavox székhely, Budapest
Hallókészülék kiszolgálás, készülék az asztalon, amelyre egy kéz rámutat

Célok, jövőkép


Elköteleztük magunkat a hallássérült emberek problémáinak enyhítésére. Folyamatosan arra törekszünk, hogy az emberek számára minimalizáljuk hallásproblémáik áttételes hatásait, kompromisszumok és bonyolultság nélkül, ami nemcsak saját, de családjuk életében is jelentős segítséget nyújt.

Szakembereink tudása és rendszeres továbbképzéseken való részvétele biztosítja, hogy a legmodernebb technológiával készült, diszkrét és minden igényt kielégítő eszközökkel láthassuk el ügyfeleinket. Napjaink kutatásainak köszönhetően egyre több és több beállítás módosításra nyílik lehetőség, egyre nagyobb szabadságot kapunk, amivel a természeteshez még tökéletesebben illeszkedő érzetet kaphatunk.

Céljaink elérése érdekében minőségirányítási rendszert hoztunk létre és működtetünk, ezzel az orvostechnikai eszközökre vonatkozó speciális követelményeknek is eleget téve. E rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, és eredményességét fenntartjuk. A tevékenységünkre vonatkozó jogi környezetet és annak változásait figyelemmel kísérjük, és minden ránk vonatkozó követelményt teljesítünk.

Örökség – GN ReSound történet


GN ReSound a több mint 150 éves múlttal rendelkező GN (Great Nordic) A/S leányvállalata. A GN Danavox és a ReSound 1999-es fuzionálása után a világ negyedik legnagyobb nemzetközi hallókészülék gyártó vállalatává vált, melyet széles körben az üzletág technológiai vezetőjeként, irányadójaként tartanak számon.

A GN ReSound székhelye a világ audiológiai fellegvárának számító Dánia fővárosában van. A világpiac legnagyobb szereplőinek egyikeként, termékeink minden földrészen megtalálhatóak. Szakembereink segítségével állandóan fejlesztjük termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy fő célunknak eleget téve, javíthassunk a hallássérültek életminőségén.

Az 1940-es évektől kezdve úttörői voltunk a hallójárati készülékek bevezetésének, fejlesztésének. A GN ReSound nevéhez fűződik a világon az első szoftver-alapú digitális jel processzor (DSP), ami speciálisan hallókészülékekhez lett kifejlesztve.

Számos más fejlesztés mellett a GN ReSound mérnökeinek köszönhető a hallókészülékek vezeték nélküli adatátviteli technológiával való ellátása, amely hatalmas mérföldkövet jelentett az iparágban.

GN ReSound A/S székház, Dánia
Gravírozott üveg plakett

Danavox Kft. történeti áttekintés


Bár a Danavox készülékek már több tíz éve jelen voltak hazánkban, a gyártó magyarországi hivatalos képviselete 1993-ban alakult meg dán-magyar vegyes vállalatként. A rengeteg munka, a kiváló készülékek és a biztos lábakon álló szerviz háttér komoly piaci részesedést hozott a hallókészülék-forgalmazás terén a kilencvenes évek végére. A sikernek és a tőkeerősödésnek köszönhetően az ezredfordulón teljesen magyar tulajdonba került a cég. Kevéssel ezután Tuzson Csaba a fiainak adta át az irányítást. Attila vezette a kereskedelmi részleget, Ádám pedig – egy hosszabb angliai kiküldetést követően – a műszaki és fejlesztési részleget vette át.

A cég még 1997-ben színvonalas, komplex központi létesítményt hozott létre, amelyet 2010-ben tovább is bővített. Így azóta is egy telephelyen belül működik a gyártás, szervizelés, audiológia, adminisztráció, valamint a vezetés, irányítás. E komplexumnak köszönhetően partnereink és ügyfeleink az eljárás minden folyamatát egy helyen igényelhetik.

2019-ben – immár sokadik alkalommal, újabb – nemzetközi elismerésben részesültünk a „Best Business Performance” cím megszerzésével. Ez első sorban sikeres hazai üzleti folyamatainknak szól, de nem érhettük volna el az erős alapot képező, kiváló dán termékek nélkül.

A világjárvány minimális veszteségekkel történő átvészelését követően, Tuzson Ádám 100%-os tulajdonossá vált a cégben és reorganizációba kezdett. Javítottuk hatékonyságunkat, sikerrel vettük a külső jogszabályi környezet változásaiból fakadó akadályokat, székhelyünket – az összes folyamattal együtt – áthelyeztük.

2022-től, a piac legnagyobb szereplői közül egyedül állóan, továbbra is 100%-os magyar tulajdonnal, ugyanúgy teljes körű tevékenységgel, de immár a VI. kerületi Lovag utcában folytatjuk küldetésünket és írjuk tovább a cég jövőjét. (Kertészből lovaggá avanzsáltunk :-)

Danavox Kft. székhely épülete, Budapest Lovag utca

MÁRKÁINK


ReSound logó
Madsen logó
Jabra logó
Duracell Activair logó
Flow-med logó
Egger logó
Noah logó
Dreve logó
Cedis logó

Danavox logó hangsáv

Danavox logó

A ReSound világmárka kizárólagos magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban és viszonteladó partnereinknél. Cégismertető  

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaoldal  

© 2024 GN ReSound A/S hazai képviselete: Danavox Kft. 1066 Budapest, Lovag u. 17. Minden jog fenntartva.