Blog, hírek, cikkek, írások


Régi, Kertész utcai portál

Költöz(t)ünk

Hosszú évek után, lejárt a mandátumunk korábbi ingatlanunkban, ezért költöz(t)ünk. Új üzletünk a Lovag utcában található. (2021-12)

Elolvasom

Covid-19

Alkalmazkodunk – Covid-19

Áprilisi változtatásaink során némiképp szűkítünk (nyitva tartás), ugyanakkor több fronton bővítünk is (webáruház, online bejelentkezés és további online szolgáltatások). (2020-04)

Elolvasom

Gravírozott üveg plakett

Elismerés

A ReSound dán gyártója, a GN Hearing A/S szerint a ReSound LiNX 3D készülékcsalád bevezetését követően nemzetközileg is kiemelkedő munkát végeztünk Magyarországon. (2019-04)

Elolvasom

Két bordó ReSound LiNX 3D hallókészülék

ReSound LiNX 3D – Halljon többet

Bemutatjuk a forradalmian új ReSound LiNX 3D hallókészüléket, melynek köszönhetően a hallássérült emberek még jobban hallhatnak, s így még jobban teljesíthetnek életük minden területén. (2017-06)

Elolvasom

Noahlink Wireless hallókészülék programozó egység

Vezeték nélküli programozás

A Noahlink Wireless vezeték nélküli programozó egység közvetlen kapcsolatot biztosít a számítógép és a hallókészülék között. Így teljes a mozgásszabadság és nő a komfort az illesztés alatt. (2017-04)

Elolvasom

Beszélgető emberek

Új online csatornáink

Üzembe helyeztünk két online kommunikációs csatornát (márkaoldal, youtube). Ezeken Ön is megismerheti prémium termékeink legfontosabb jellemzőit, megkülönböztető jegyeit. (2016-09)

Elolvasom

ReSound Verso hallókészülék

ReSound Verso – A természet hangja

Csúcskategóriás fül mögötti készülék, vezeték nélküli technológiával és binaurális szinkronizációval. Nagy felbontású, 17 sávos WARP jelfeldolgozás, mellyel az extrém audiogram görbe esések is könnyedén lekövethetők. (2015-12)

Elolvasom

Játék a hangokkal, emberek állnak a játéktábla előtt

Képességpróba

Az Ability Parkban a szigetlakók kipróbálhatták, hogy a fogyatékkal élőknek milyen nehézségekkel kell szembenézniük nap mint nap. A Danavox sátorban szervezett játékokkal a fiatalok felmérhették a hallással kapcsolatos tudásukat. (2015-09)

Elolvasom

Fül és hanghullámok grafika

Vigyázzon a fülére

A fülek nagyon érzékeny szervek, ezért vigyázni kell rájuk. Íme néhány jó tanács, melyekkel védheti fülét és ezzel a hallását is. (2013-08)

Elolvasom

Hallókészülék tenyérben

Hat felnőttből egy halláskárosodásban szenved

Az európai felnőttek 16 százaléka szenved olyan fokú halláskárosodásban, ami hátrányosan befolyásolja mindennapi életüket. Ez sokkal magasabb szám, mint a korábban becsült 10%. (2013-08)

Elolvasom

Medence benne emberekkel

Uszodai illeszték színskála

Fülünk védelme érdekében vizes tevékenységek közben, uszodában, strandon javasolt az egyéni uszodai fülilleszték (dugó) használata. (2013-03)

Elolvasom

Könyv borító rajzzal

Könyv a halláscsökkenésről

Samantha egy 8 éves kislány, aki a szüleivel él New York-ban és egy könyvben írta meg történetét, hogy segítsen osztálytársainak és más gyerekeknek megérteni a halláscsökkenést. (2013-01)

Elolvasom

ReSound Phone Clip

Az iparág első iPhone tartozéka

A ReSound Unite Phone Clip+ egy vezeték nélküli tartozék, mely funkcionál telefon kihangosítóként, hallókészülék távirányítóként, és integrálja ezeket iPhone és Android okostelefonokra. (2013-01)

Elolvasom

ReSound termékek és okostelefonos alkalmazás

Íme az első alkalmazás hallókészülékhez

Megjelent a piacon a ReSound Control, az első teljesen integrált okosmobil kisalkalmazás hallókészülékek és vezeték nélküli egységek vezérléséhez. (2012-12)

Elolvasom

Kolibri plakát az EUHA vásáron

EUHA 2012

Az elmúlt évek technológiai fejlesztéseire alapozva kirajzolódik a hallókészülékek egymás közti és a környező műszaki eszközökkel történő kommunikációjának és összehangoltságának jövőképe. (2012-11)

Elolvasom


2006-2010


Emberek társaságban

Láthatatlan kapcsolat

A ReSound Alera™ a már jól bevált vezeték nélküli technológia innovációi által nyújt Önnek erős, közvetlen és diszkrét kapcsolatot az olyan, manapság már nélkülözhetetlen eszközökkel, mint a tévé, különböző média lejátszók és a mobiltelefon. (2010-12)

Elolvasom

ReSound Be hallókészülék

IOT hallókészülék

Nem hasonlít más hallókészülékhez, nem ugyanolyan, mint más hagyományos hallókészülék és szó szerint eltűnik, mikor a fülbe kerül. (2009-03)

Elolvasom

piros ReSound Dot hallókészülék

Red Dot díj

Büszkék vagyunk, hogy 2008-ban elnyertük a Red Dot díjat, ami egyike a legfontosabb formatervezési díjaknak. A díj a minőség pecsétje! (2008-10)

Elolvasom

Nyitott illeszték és cső

Nyitott illesztékek

Bizonyos hallásvesztések esetén a speciális nyitott illesztékek segítségével érhetünk el kellemes hangélményt, tökéletes hangminőséget. (2007-03)

Elolvasom

ReSound Pulse hallókészülék

Minőség, teljesítmény, design határok nélkül

A GN ReSound újabb termékkel bővíti a prémium termékek kínálatát. A ReSound Pulse innovatív technológiája kimagasló hallásérzetet biztosít az aktív felhasználóknak. Nyitott, tölthető, erős, formás. (2007-02)

Elolvasom

ReSound mélyhallójárati hallókészülék

Technológiai újítás

Cégünk 2006 novemberétől új technológiát vezetett be a hallójárati és mélyhallójárati készülékek azonosítására. A gravírozás rendkívül esztétikus és tartós, valamint megkönnyíti a készülékek azonosítását. (2007-01)

Elolvasom

Fül elölről megvilágítva

Megszorítás a hallókészülék támogatásban

Egy friss rendelet szerint a hallókészülékek támogatása 85%-ról 50%-ra csökkent, valamint az elemek finanszírozása felnőttek számára megszűnt. (2006-12)

Elolvasom

Hallókészülék kesztyűs kézben

Három év garancia Danavox hallókészülékekre

A Danavox-H Kft. 2007. január 1-től 3 év garanciát vállal a cég által gyártott és forgalmazott hallókészülékek elektronikájára. A készülékek szerviz általi karbantartása négyhavonta szükséges. (2006-12)

Elolvasom

ReSound stand a 2006-os EUHA vásáron

Bemutatkozik a ReSound Pulse

Idén októberben 51. alkalommal rendezték meg az EUHA kongresszust és kiállítást. A nagy múltra visszatekintő kiállításon és vásáron tapasztalt szervezők és kiállítók, rendszeres és új látogatók, és a hallásgondozás szakemberei találkoznak minden évben. (2006-11)

Elolvasom


Danavox logó hangsáv

Danavox logó

A ReSound világmárka kizárólagos magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban és viszonteladó partnereinknél. Cégismertető  

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaoldal  

© 2024 GN ReSound A/S hazai képviselete: Danavox Kft. 1066 Budapest, Lovag u. 17. Minden jog fenntartva.