Három év garancia minden hallókészülékre a Danavoxtól


A Danavox-H Kft. 2007. január 1-től 3 év garanciát vállal a cég által gyártott és forgalmazott hallókészülékek elektronikájára.

A Danavox garanciális kötelezettsége akkor lép érvénybe, ha a hallókészülék rendeltetésszerű használat mellett meghibásodik. Ebben az esetben vállaljuk a készülék megjavítását, vagy ha ez nem lehetséges, akkor garanciaidőn belül kicseréljük a készüléket.

A 3 éves garancia azonban csak akkor lép érvénybe, ha a vásárlók együttműködési kötelezettséget vállalnak a Danavox-szal. Eszerint a vásárló a hallókészülék megvásárlását követő minden negyedik hónap 20. napjáig köteles leadni hallókészülékét a Danavoxnak karbantartás céljából. Cégünk ezután visszaadja készülékét a vásárlónak.

Egyéni hallókészülék kesztyűs kézben

Abban az esetben, ha a vásárló nem tesz eleget az aláírt Garanciaszerződés feltételeinek, a Danavox továbbra is csak az eddig megszokott 1 év garanciát tudja vállalni a hallókészülékek elektronikájára. Kérjük, minden esetben vegye figyelembe a hallókészülékek használati utasításában található információkat, hogy biztos lehessen a rendeltetésszerű használat előírásaiban!

2006 december

Frissítés: Kiterjesztett garancia programunk 2023-ban megszűnt/átalakult!


Danavox logó hangsáv

Danavox logó

A ReSound világmárka kizárólagos magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban és viszonteladó partnereinknél. Cégismertető  

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaoldal  

© 2024 GN ReSound A/S hazai képviselete: Danavox Kft. 1066 Budapest, Lovag u. 17. Minden jog fenntartva.