Technológiai újítás a Danavoxnál


A Danavox-H Kft. 2006 novemberétől új technológiát vezetett be a hallójárati és mélyhallójárati készülékek azonosítására.

A gravírozás a régi módszerrel szemben rengeteg előnnyel rendelkezik. A hallókészülék gyártójának és típusának megnevezése mellett a gyártás dátumát és sorszámát is megjelenítjük a készülék külső héjazatán, a házon. Egy esetleges házcsere esetén sem változik a készülék gyári száma, így a hallókészülék teljes élettartama alatt nyomon követhetővé válik.

A gravírozással rendkívül esztétikus és tartós eredményt lehet elérni, így a hallókészülék adatai az eddiginél sokkal jobban olvashatóak és jobb minőségűek. Az oldaliság (jobb/bal) megkülönböztetését már nemcsak a cerumenfilter színe, hanem a kék illetve piros színű gyári szám is segíti. Így igyekszünk a felhasználók számára is megkönnyíteni a készülékek azonosítását.

Mélyhallójárati hallókészülék közelről

2007 január


Danavox logó hangsáv

Danavox logó

A ReSound világmárka kizárólagos magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban és viszonteladó partnereinknél. Cégismertető  

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaoldal  

© 2024 GN ReSound A/S hazai képviselete: Danavox Kft. 1066 Budapest, Lovag u. 17. Minden jog fenntartva.