ReSound Pulse – Minőség, teljesítmény, design határok nélkül!


A GN ReSoundnak köszönhetően, újabb termékkel bővült a prémium termékek kínálata. A ReSound Pulse™ innovatív technológiáinak köszönhetően kimagasló hallásérzetet biztosít aktív felhasználóknak. Nyitott illesztésének köszönhetően maximális erősítést tesz lehetővé gerjedés nélkül.

Tölthető elemeinek köszönhetően a készülék viselése alatt jóval kevesebb elemet kell megvásárolni, mint egy átlagos készülék esetén. Töltőjének köszönhetően, az elemet nem kell kivenni a készülékből, ez további könnyebbséget biztosít a viselő számára. Emellett ezek nem károsítják a környezetünket, ugyanis nem tartalmaznak kadmiumot, ólmot és higanyt sem.

A ReSound Pulse™ hallókészülékkel 30%-kal több használható erősítés érhető el mint a hasonló nyitott készülékeknél. (Forrás: Hörzentrum Oldenburg, 2006)

Piros ReSound Pulse hallókészülék

A tökéletes hangminőség elérésében az új fejlesztésű Virtual WindShield™ szélzaj szűrés, környezet felismerés, WARP OPEN™ új generációja és a nagyteljesítményű hardver segít.

Díjnyertes design minden ponton. Készülék, a tároló, a töltő és a csomagolás egyedi tervezésének köszönhetően, a termék inkább egy elektronikai fogyasztási cikkre emlékeztet, mint egy hallókészülékre. Színvariációi tovább növelik ezt az érzést (egyszínű, kétszínű és színátmenettel rendelkező kivitelben is beszerezhető).

ReSound Pulse™ – Új technológia egy új generációnak!

2007 február


Danavox logó hangsáv

Danavox logó

A ReSound világmárka kizárólagos magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban és viszonteladó partnereinknél. Cégismertető  

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaoldal  

© 2024 GN ReSound A/S hazai képviselete: Danavox Kft. 1066 Budapest, Lovag u. 17. Minden jog fenntartva.