A ReSound bemutatta az első láthatatlan nyitott technológiájú készüléket (IOT)


Nem hasonlít más hallókészülékhez, nem ugyanolyan, mint más hagyományos hallókészülék és szó szerint eltűnik, mikor a fülbe kerül. Különleges kialakításának köszönhetően a normál készülékekkel szemben jelentősen megnőtt a viselés komfortja. Kiemelkedő eredményt ért el a szélzaj szűrés terén is. Technikai újdonságainak köszönhetően, kiváló minőségű, egyedi kommunikációs eszközt kapunk.

Ergonómikus, elkeskenyedő ház. A Be™ lehetővé teszi a könnyű és természetes illesztést a fülben a maximális viselési komfortért.

Elemkamra. Könnyű elem behelyezés, be/ki kapcsoló az elemkamrában.

Cső. A vezeték rugalmas, átlátszó csőbe zárva az optimális tartásért. További védelmet biztosít az elhelyezése, a fül természetes körvonalában.

Mikrofon. Egyedülálló elhelyezés a conchaban. A mikrofon bemeneti nyílással rendelkezik. Ez gondoskodik a természetes szélzaj védelemről és könnyen behelyezhető.

ReSound Be hallókészülék

2009 március


Danavox logó hangsáv

Danavox logó

A ReSound világmárka kizárólagos magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban és viszonteladó partnereinknél. Cégismertető  

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaoldal  

© 2024 GN ReSound A/S hazai képviselete: Danavox Kft. 1066 Budapest, Lovag u. 17. Minden jog fenntartva.