Láthatatlan kapcsolat


Néha a legerősebb kapcsolat láthatatlan


A ReSound Alera™ újból elérhetővé teszi az élet fontos dolgait viselője számára.

A továbbfejlesztett térbeli hangzás segítségével a készülék használója folyamatos kapcsolatban tud maradni környezetével és embertársaival. A ReSound Alera™ a már jól bevált vezeték nélküli technológia innovációi által nyújt Önnek erős, közvetlen és diszkrét kapcsolatot az olyan, manapság már nélkülözhetetlen eszközökkel, mint a tévé, különböző média lejátszók és a mobiltelefon.

Emberek beszélgetnek

A Unite™ bluetooth telefonos rendszert könnyedén párosíthatja mobiljával, így akár sztereóban is hallhatja beszélgetőpartnerét. A Unite™ audió egység segítségével a szobában szabadon mozoghat és élvezheti a televízió, mp3 vagy egyéb audió rendszer hangját. A Unite™ távirányítóval kényelmesen tudja vezérelni Alera™ hallókészülékét és a hozzá tartozó egységeket.

A kifinomult, telt hangzás és a fenti kommunikációs fejlesztések mind-mind a hallókészülék-viselők életminőségének javulását és a társadalomba való zökkenőmentes visszailleszkedését segítik. További részletekért és információkért keresse audiológiáinkat.

2010 december


Danavox logó hangsáv

Danavox logó

A ReSound világmárka kizárólagos magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban és viszonteladó partnereinknél. Cégismertető  

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaoldal  

© 2024 GN ReSound A/S hazai képviselete: Danavox Kft. 1066 Budapest, Lovag u. 17. Minden jog fenntartva.