EUHA 2012, Frankfurt


Október 24-26-án rendezték az európai hallásakusztikusok konferenciáját. Az elmúlt évek technológiai fejlesztéseire alapozva kirajzolódik a hallókészülékek egymás közti és a környező műszaki eszközökkel történő kommunikációjának és összehangoltságának jövőképe.

A ReSound bemutatta a Verso termékcsaládot, mely tovább viszi a kiemelkedő teljesítményű 2.4 GHz-es vezeték nélküli jelátviteli technológia előnyeit és ötvözi azt a ReSound fejlesztő központ egyedülálló megoldásaival (pl. Természetes direkcionalitás). Ebből született a Binaurális fúzió, mely jóval több, mint két készülék szinkronizálása. A ReSound Binaurális fúziója által a két oldalon használt készülék egy közös rendszerként működik.

Így a Verso nem csak páratlan hangminőséget nyújt viselője számára, hanem képessé teszi őt arra, hogy a bonyolult hallásszituációkban is magabiztosan tudjon kommunikálni, s ne maradjon le fontos információkról.

Kolibri, ReSound Verso plakát részlet

Megismerhettük továbbá a Unite PhoneClip+-t, a már ismert PhoneClip továbbfejlesztett, kibővített változatát. A PhoneClip+ akár két mobiltelefonnal (pl. céges és magán) is párosítható egyszerre, sztereó jeltovábbításra képes és hallókészülék vezérlő funkciókkal is felvértezték.

Kipróbáltuk a manapság oly divatos okos mobil alkalmazások legújabbját, a ReSound vezérlőt. Ezt az ingyenes programot iPhone-ra és androidos mobilra is letölthetjük. Segítségével okos mobilunkat használva szabályozhatjuk hallókészülékünk hangerejét, vagy programot is válthatunk rajta. Nem kell többé apró készüléken, még apróbb gombokat keresgélnünk, ráadásul vizuális visszajelzést is kapunk a hallókészülék aktuális állapotáról.

2012 november


Danavox logó hangsáv

Danavox logó

A ReSound világmárka kizárólagos magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban és viszonteladó partnereinknél. Cégismertető  

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaoldal  

© 2024 GN ReSound A/S hazai képviselete: Danavox Kft. 1066 Budapest, Lovag u. 17. Minden jog fenntartva.