A GN ReSound elkészítette az első teljesen integrált kisalkalmazást hallókészülékek számára


A ReSound Control™ alkalmazás már elérhető az Apple áruházban


Megjelent a piacon a ReSound Control™, az első teljesen integrált kisalkalmazás hallókészülékekhez és vezeték nélküli egységekhez. A ReSound Control™ által a GN ReSound kínálja az iparág első fejlett, okosmobil kisalkalmazását, mely új mércét teremt egyszerű használatával. Segítségével a mindig kéznél lévő iPhone vagy Android rendszerű okostelefonunkkal vezérelhetjük hallókészülékünket, egyszerűen, könnyedén és diszkrét módon.

A ReSound Control™ alkalmazással a felhasználó hangerőt szabályozhat, programot válthat, jeladó egyensúlyt és mikrofon hangerőt állíthat okosmobiljával, melyet amúgy is mindig magánál tart. A hallókészülék felhasználók egyre nagyobb mértékben értékelik az észrevehetetlen és egyszerű megoldásokat. Pontosan ez az, amit a ReSound Control™ nyújt számukra. A ReSound Unite™ Phone Clip+-szal működik és ez jelenti a végső megoldást a finom és vizuális ellenőrzésre – Apple és Android telefonokon egyaránt.

ReSound hallókészülék, Phone Clip, ReSound Control okostelefonos applikáció

ReSound Control™ iPhone készülékekhez elérhető az Apple áruházban. 2013 februártól elérhető az androidos verzió is.

A GN ReSound vezérigazgatója, Lars Viksmoen: „Hisszük, hogy a ’kapcsolat’ az egyik legfontosabb hajtóerő a hallókészülék felhasználók kihívásainak megoldásában. Az új csatlakozási lehetőségekkel koncentrált erőfeszítéseket teszünk a prémium hallókészülékeinkkel szemben támasztott követelményeknek való megfelelésre.”

2012 december


Danavox logó hangsáv

Danavox logó

A ReSound világmárka kizárólagos magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban és viszonteladó partnereinknél. Cégismertető  

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaoldal  

© 2024 GN ReSound A/S hazai képviselete: Danavox Kft. 1066 Budapest, Lovag u. 17. Minden jog fenntartva.