A GN ReSound bemutatja az iparág első, iPhone-ra szabott tartozékát


A ReSound Unite Phone Clip+ már világszerte elérhető


A GN ReSound, mint a hallókészülékek vezető technológiai fejlesztője, újabb lépést tett a ReSound Unite™ Phone Clip+ és a Beltone Direct Phone Link 2™ megalkotásával. A ReSound Unite™ Phone Clip+ egy vezeték nélküli tartozék, mely funkcionál telefon kihangosítóként, hallókészülék távirányítóként, és integrálja ezeket iPhone és Android okostelefonokra.

A tartozék a hallókészülékek második generációs vezeték nélküli technológiájára, a kiváló 2,4 GHz-es technológiára épül. E technológia a GN ReSound kizárólagos tulajdonában áll. A ReSound Unite™ Phone Clip+ az első hallókészülék-tartozék, amit az Apple ellátott a „Made for iPhone” védjegyével. Az akkreditáció biztosítja a hallókészülék alkalmazások zavarmentes működését és egyben elismervénye az iPhone integrációnak. E mellett tökéletesen működik Android rendszerű telefonokon is.

ReSound Phone Clip egység

A ReSound Unite™ Phone Clip+ világszintű bevezetése, és maga a tartozék egy fontos lépés a ReSound Alera™ és az úttörő ReSound Verso™ hallókészülékek támogatásában. A Phone Clip+ egyedülálló kapcsolódási lehetőségeinek előnyeit a GN ReSound 2,4 GHz-es technológiája nyújtja.

Valódi végfelhasználói előnyök

A Phone Clip+ számos és jelentős előnyöket nyújt felhasználója számára. Közvetlenül a ruhára csíptethető, így lehetőséget teremt a kéz nélküli telefonálásra, közben tevékenykedhetünk, vagy biztonságosan vezethetünk. Beépített programváltóval és hangerőszabályzóval rendelkezik, sztereó minőségű zenét képes továbbítani a mobiltelefonról vagy bluetooth kompatibilis mp3 lejátszóról. Akár két egy idejű bluetooth kapcsolatot kezel.

A Phone Clip+ több mint egy halláskárosodás javítására szolgáló eszköz. Olyan lehetőségeket biztosít, amelyekkel ép hallók sem rendelkeznek. A telefonbeszélgetéseket mindkét fülre továbbítja, jobb hangzást nyújt, és a némító gombbal kikapcsolhatóak a hallókészülék mikrofonok, így a felhasználó a külső, zavaró hangok nélkül figyelhet a telefonból érkező hangokra.

Felhasználói visszajelzések és a legújabb technológia

Peter Albarts, a GN ReSound termék menedzsere: „Az ügyfelek észrevételei adtak nekünk felbecsülhetetlen értékű információkat. Ezek az információk az új technológiákkal kombinálva, lehetővé tették számunkra, hogy egy olyan terméket készítsünk, amely hűen tükrözi az emberek mobiltelefon használatát.”

Sr. Gian Carlo Sciuchetti, a cég Global Marketing alelnöke hozzáteszi: „A ReSound Unite Phone Clip+ egy újabb példája annak, hogy a GN ReSound a vezeték nélküli forradalom élén áll az úttörő 2,4 GHz-es technológiájával. Ezzel az új innovációval egyértelműen bővítjük a kommunikációs lehetőségeket, kapcsolatban maradunk és hatást gyakorlunk ebben a gyorsan fejlődő technológiai világban.”

2013 január


Danavox logó hangsáv

Danavox logó

A ReSound világmárka kizárólagos magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban és viszonteladó partnereinknél. Cégismertető  

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaoldal  

© 2024 GN ReSound A/S hazai képviselete: Danavox Kft. 1066 Budapest, Lovag u. 17. Minden jog fenntartva.