Uszodai illeszték színskála


Szép és biztonságos


Fülünk védelme érdekében vizes tevékenységek közben, uszodában, strandon javasolt az egyéni uszodai fülilleszték (dugó) használata.

Az uszodai fülilleszték megóvja fülünket, hallójáratunkat, dobhártyánkat, netán – sérült dobhártya esetén – középfülünket a víztől, fertőzésektől, illetve az ezzel járó kellemetlenségektől. Egyéni mintevételezés alapján gyártjuk, tökéletesen személyre szabott formába. Az illeszték teljesen zár, így nem engedi be a víznyomást és a kórokozókat a hallójáratba jutni. Érdemes számolni vele, hogy ezzel egyidejűleg a hanghullámokat is jelentősen tompítja, ami úszáskor, a víz alatt egyáltalán nem zavaró, sőt még kellemesebb érzést biztosít. Esetleges elejtéskor az illeszték a víz felszínén lebeg, így nem vész el.

Gyógyfürdő, emberek a vízben

És ami véd, az egyben lehet megjelenésében szép, esztétikus, személyre szabott is. Uszodai fülillesztékeinket az alábbi színek bármelyikében kérheti, akár oldalanként eltérő színűt is.

2013 március


Uszodai illeszték színskála

Danavox logó hangsáv

Danavox logó

A ReSound világmárka kizárólagos magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban és viszonteladó partnereinknél. Cégismertető  

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaoldal  

© 2024 GN ReSound A/S hazai képviselete: Danavox Kft. 1066 Budapest, Lovag u. 17. Minden jog fenntartva.