ReSound Verso – A természet hangja


Csúcskategóriás fül mögötti készülék, vezeték nélküli technológiával és binaurális szinkronizációval.

Nagy felbontású, 17 sávos WARP jelfeldolgozás, mellyel az extrém audiogram görbe esések is könnyedén lekövethetők.

A 2.4 GHz-es vezeték nélküli technológia erős, láthatatlan és közvetlen kapcsolatot biztosít a hallókészülék és a ReSound Unite kommunikációs eszközök (pl. távirányító, tévé/média egység, bluetooth PhoneClip, mini mikrofon) között.

Az iSolate nanotechnológiás bevonat védi a készüléket a párától, nedvességtől, korrodációtól.

Fekete ReSound Verso hallókészülék

A Binaurális Fúzió kihasználva a hallókészülékek közötti gyors, vezeték nélküli információcserét, optimalizálja a jelet, miközben előnyben részesíti a felhasználó érdeklődésének megfelelő szándékot. Ez a technológia lehetővé teszi az agy számára, hogy megkapja a lehető legjobb környezeti ábrázolást, összpontosítva a felhasználó természetes hangfeldolgozására. Nem a hallókészülék jelöli ki a fontos hangokat, hanem a felhasználó határozza meg a számára érdekes hangot.

A Binaurális Direkcionalitás opció automatikusan hozzárendel egy omnidirekcionális, illetve egy fix direkcionális mintát a fülekhez, az adott környezetre szabottan. Így éri el a lehető legjobb direkcionális választ a beszédhez, miközben megtartja a hang tudatot. Mivel a felhasználó képes felismerni a környezet összes hangját, ő eldöntheti hova figyel, függetlenül attól, hogy az őt érdeklő hang oldalról vagy hátulról érkezik.

Binaurális Környezeti Optimalizáló II: A zajszűrés és az erősítés automatikusan szinkronizált és optimalizált a két hallókészülék között, amely a jel/zaj viszony és az általános intenzitási szint mindkét készüléken történő elemzésén alapul.

WindGuard szélzajszűrés a szabadtéri programok kényelméért.

Szinkronizált nyomógomb és hangerőszabályzó.

Választható közepes vagy nagyfokú hallásvesztésre, 312-es vagy 13-as elemmel, normál vagy nyitott illesztési opciókkal.

2015 december


Danavox logó hangsáv

Danavox logó

A ReSound világmárka kizárólagos magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban és viszonteladó partnereinknél. Cégismertető  

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaoldal  

© 2024 GN ReSound A/S hazai képviselete: Danavox Kft. 1066 Budapest, Lovag u. 17. Minden jog fenntartva.