Vezeték nélküli programozás


A vezeték nélküli illesztés már ott van egy ideje a köztudatban, de mostanra vált mindennapivá. Az infravörös, FM és bluetooth technológiák lehetővé tették a páciensek számára, hogy jobban irányításuk alatt tartsák hallókészülékeiket. Az utóbbi években olyan alkalmazásokat is bemutattak, amelyek segítik a pácienseket a mindennapi életben.

A vezeték nélküli illesztés mégis a Bluetooth Smart-ként ismert, alacsony fogyasztású Bluetooth szabvánnyal (BLE) vált tényleg nagykorúvá.

Az egyre alacsonyabb fogyasztású BLE tökéletes megoldást kínál napjaink hallókészülékeinek. Pontosan emiatt, több gyártó jelent meg a piacon beépített BLE technológiával rendelkező hallókészülékkel. Ezekkel a vezeték nélküli hallókészülékekkel az adatátviteli és kommunikációs lehetőségek végtelen tárháza nyílik meg a felhasználók számára.

Noahlink Wireless vezeték nélküli hallókészülék programozó egység

A HIMSA tagvállalatok felismerték az előnyét egy szabványos programozó egységnek, amellyel a szakemberek minden BLE készüléket programozni tudnak. Ezért az elmúlt években a HIMSA azon fáradozott, hogy ezt megteremtse. A végeredmény: Noahlink Wireless

A Noahlink Wireless alapja az alacsony fogyasztású Bluetooth (BLE) szabvány, amely vezeték nélküli illesztést biztosít a számítógép és a BLE hallókészülékek között. Ez azt jelenti, hogy a gyártók a Noahlink Wireless-t használhatják a vezeték nélküli programozáshoz.

Programozás előnyökkel: Noahlink Wireless

A BLE egyik láthatatlan előnye a szakemberek számára a mozgás szabadsága. Bár a korábbi NOAHlink programozó egység vezeték nélküliséget biztosított a páciens és a számítógép között, a páciensnek attól még viselnie kellett a NOAHlink-et és kábel is szükséges volt az esetek többségében. De a Noahlink Wireless vezeték nélküli programozó egység közvetlen kapcsolatot biztosít a számítógép és a hallókészülék között. Így teljes a mozgásszabadság és nő a komfort az illesztés alatt. A Noahlink Wireless kicsi és könnyű, nem kell hozzá programozó kábel, ezzel is megkönnyítve a helyszíni illesztéseket.

A GN ReSound már bejelentette a Noahlink Wireless támogatását. További kompatibilis szoftverek és terméktámogatások várhatóak a közeljövőben.

2017 április


Danavox logó hangsáv

Danavox logó

A ReSound világmárka kizárólagos magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban és viszonteladó partnereinknél. Cégismertető  

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaoldal  

© 2024 GN ReSound A/S hazai képviselete: Danavox Kft. 1066 Budapest, Lovag u. 17. Minden jog fenntartva.