ReSound LiNX 3D – Halljon többet


Forradalmi újítás a hallásgondozásban


Bemutatjuk a forradalmian új ReSound LiNX 3D™ hallókészüléket, melynek köszönhetően a hallássérült emberek még jobban hallhatnak, s így még jobban teljesíthetnek életük minden területén.

A GN Hearing átfogó ökoszisztémája tökéletes csatlakozást biztosít a hallókészülékekhez, a vezeték nélküli kiegészítők és az okostelefon-alkalmazások pedig összekapcsolják a funkciókat. A ReSound LiNX 3D és a ReSound Smart Fit™ intelligens illesztő szoftver teljesen új élményt nyújt a hallókészülék viselőknek. Innovációinkban a legújabb audiológiai tapasztalatokat és technológiai fejlesztéseket használtuk fel, az eddiginél nagyobb kényelem és hatékonyság kedvéért.

Boldog nők utaznak egy autóban

Ezzel az új megoldással bárhonnan elvégezhető mind a finomhangolás, mind a hallókészülék frissítése, melyet a GN szabadalma és a biztonságos „felhő” tesz lehetővé. Ha a rendelőben megtörténik az alapbeállítás, a felhasználók ezután bárhonnan kérhetnek segítséget, bármilyen finomhangoláshoz. A szakemberek távolról is módosíthatják a beállításokat, így biztosítva pácienseiknek a még tökéletesebb hallást. Az új ReSound LiNX 3D hallókészülékek és az új felhő integráció példátlan előnyöket kínálnak mind a hallókészülék használóinak, mind a szakembereknek, három alapvető tulajdonságban.

Hangminőség – olyan jó hallás, melyre még csak nem is gondoltak

A GN Hearing ötödik generációs, 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiáját, és harmadik generációs binaurális irányítottságát tartalmazó ReSound LiNX 3D segítségével, a hallókészüléket viselők olyan kiváló hangminőséget és annyival jobb hallásélményt kapnak, melyre még csak nem is gondoltak.

Két ReSound LiNX 3D fül mögötti hallókészülék

A ReSound LiNX 3D tiszta, természetes hangzást, kivételes beszédértést és a hangirány tökéletesebb behatárolását nyújtja. Viselői minden irányból hallani fogják a hangokat, érzékelhetik a csendet, a beszédet, elkülöníthetik a különböző zajokat, illetve optimalizálhatják a környező hangok erősségét.

A ReSound LiNX 3D, a versenytársak prémium minőségű hallókészülékeivel szemben, tanulmányok* szerint:

  • különböző környezetekben akár 50%-kal jobb beszédazonosítást biztosít;
  • lehetővé teszi, hogy használói a körülöttük lévő hangokból akár 80%-kal többet hallhassanak;
  • lehetővé teszi, hogy használói akár 40%-kal több beszédet értsenek meg zajos környezetben.

Továbbfejlesztett illesztési élmény

A GN Hearing audiológusokkal együtt kifejlesztett, még hatékonyabb és intuitívabb illesztő szoftvere leegyszerűsíti azt a folyamatot, amikor egy audiológus beállítja páciense hallókészülékét. Ez a gyorsabb és kényelmesebb vezeték nélküli illesztés időmegtakarítást jelent, így a szakembernek több ideje marad a hatékonyabb tanácsadásra.

Az új alkalmazással a felhasználók könnyen személyre szabhatják készülékeiket, és útközben is állíthatnak a hangzáson közvetlenül az okoseszközükről (iPhone, Apple órák, és bizonyos Android modellek esetében). A beépített használati útmutató pedig abban segít, hogy a hallókészülékeket még könnyebben lehessen állítani, illetve közvetlen hozzáférést biztosít a szakembereknek, az eszközök hatékony optimalizálásához, személyes találkozók nélkül.

Hallásgondozás, bárhonnan

Csak a ReSound LiNX 3D rendelkezik olyan komplett, távirányítású finomhangoló funkcióval, mely lehetővé teszi a kapcsolattartást páciens és hallásgondozója közt, bárhol is legyenek.

Általa a szakemberek a felhőn keresztül hangolhatják, illetve állíthatják be a hallókészülékeket, személyes találkozók nélkül. Az egyedi felhő integráció lehetővé teszi, hogy az audiológusok kapcsolatban maradjanak pácienseikkel, földrajzi helytől függetlenül. A felhasználók egy probléma felmerülésekor azonnal megoszthatják tapasztalatukat, ahelyett, hogy egy későbbi, személyes kontrollvizsgálaton mesélnék el emlékezetből, hogy mi történt. A szakemberek felajánlhatják a nyomonkövető szolgáltatást, mellyel nemcsak időt takarít meg mindenki, de a felhasználói elégedettséget is növelhetik.

A GN Hearing örömmel jelenti be, hogy az audiológiai technológia területén elért óriási ugrás segítségével a hallókészüléket viselők annál is jobban fognak hallani, mint ahogy azt valaha is elképzelték. A teljesen új, kiválóbb hallásélmény mellett az audiológusok növelhetik pácienseik kiszolgálásának hatékonyságát.

A ReSound LiNX 3D átalakítja a hallókészülék-ipart, biztosítja a modern felhasználói igényeknek megfelelő magas hangminőséget, hogy cégünk beteljesíthesse küldetését. „Tegyük az életet jobban hallhatóvá”, ahogy azt Anders Hedegaard, a GN Hearing vezérigazgatója mondta.


* Összehasonlítva a versenytársak prémium minőségű hallókészülékeivel: Groth, J., & Cui, T. (2017 április) „How accurate are environmental classifiers in hearing aids?” címmel, AudiologyOnline, Article 19796, sajtóban; Groth (2016) „Binaural Directionality III”, valamint Jespersen és társai (2016) „Effect of directional strategy on audibility of sounds in the environment” címmel.

2017 június


Danavox logó hangsáv

Danavox logó

A ReSound világmárka kizárólagos magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban és viszonteladó partnereinknél. Cégismertető  

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaoldal  

© 2024 GN ReSound A/S hazai képviselete: Danavox Kft. 1066 Budapest, Lovag u. 17. Minden jog fenntartva.